Студен и суров зимен ден, слагайте толите дрехи, че и слънцето няма да ни стопли

Снимка: АПИ, архив
Снимка: АПИ, архив

Днес ще преобладава слънчево, но студено време. Ще духа слаб, само в крайните източни райони до умерен вятър от север. Максималните температури ще са предимно между минус 3° и 2°, в София - около 1°.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен вятър от изток-североизток. Студено време с максимална температура на височина 1200 m около минус 3°, на 2000 m - около минус 7°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време, но ще е студено. Ще духа умерен северен вятър. Дневните температури ще са между 0° и 3°. Температурата на морската вода е около 9°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини