Футболистите на "Септември" - Симитли започнаха тренировки

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Футболистите от „Септември“ (Симитли) вчера се събраха за началото на подготовката за новия полусезон.

Преди първото занимание бе отслужен водосвет от отец Спас Веселински, който благослови всички присъстващи и пожела успех и добри резултати на отбора.

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов също присъства на водосвета и пожела на момчетата да бъдат здрави, както и успешен полусезон. На първата тренировка присъства и председателя на ОбС – Симитли Вилимир Александров, изпълнителният директор на „Септември“ (Симитли) Пламен Скендерски, както и целият спортно-технически екип на отбора.

Отборът привлече четири нови попълнения. Това са Здравко Карадачки, който се завръща в родния си клуб, защитникът Божидар Янков, който идва от „Вихрен“ (Сандански), нападателят Алекс Лориги, който идва от четвърта девизия във Франция, и централният нападател, юноша на "Локомотив" (София) - Алекс Желев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини