Млад мъж от село Ключ пети ден е в неизвестност, полиция и роднини го търсят

Александър Захов
Александър Захов
Млад мъж от петричкото село Ключ е в неизвестност от 30 декември.
 
30-годишният Александър Захов е забелязан за последно на спирката в село Долна Рибница. Оттогава близките му нямат връзка с него. 
 
Полицията вече е уведомена, създадена е организация за откриването му. По неофициална информация Александър напуснал дома си като не е взел със себе си нито пари, нито личната си карта. В него обаче е мобилният телефон на майка му, който от няколко дни е изключен. Полицията установила, че последно се е обаждал от района на Огражден планина. Това означава, че се е отдалечил от родното си село. Няколко дни вече негови съселяни го търсят, но засега без успех. Днес 20 души са обикаляли по-труднодостъпните местности, но не са го открили.
 
По данни не негови близки младият мъж не е конфликтен. Преди време учил за ветеринар и е работил като такъ в София. Преди година се прибрал в Ключ, където помагал на свои роднини в отглеждането на оранжерийни домати.
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини