Крум Стоилов от Демократична България положи клетва като общински съветник

Крум Стоилов от Демократична България положи клетва като общински съветник

Крум Стоилов положи клетва като общински съветник в ОбС-Благоевград. Той заема мястото на Станислав Кимчев, който бе назначен за зам.-кмет и ще отговаря за културата и спорта.

Крум Стоилов е главен медицински физик експерт в отделение по лъчелечение към СБАЛО “Свети Мина“ ЕООД в Благоевград. Той е медицински физик експерт в отделение по лъчелечение към МБАЛ “Сърце и мозък”, където наравно с лекарите от отделението участва активно в лечебния процес. Повече от 25 години се занимава с медицинска физика.

Дълги години бе футболен съдия на местно, национално и международно ниво. Сега е познат на футболните среди като делегат, съдийски наблюдател, съдийски инструктор, ВАР инструктор.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини