КАТ атакува пътищата за нарушители и по празниците

Снимка: МВР, архив
Снимка: МВР, архив

Служитебите на КАТ са на пътя и по време на коледните празници. От Пътна полиция обявиха, че над 900 мобилни екипа и 300 камери ще следят за нарушители на пътя, а фишове ще се изпращат по Viber и по електронната поща.

Само през изминалия ден са задържани над 30 шофьори, които са седнали зад волана след употреба на алкохол. 14 от тях са били с над 1,2 промила, а трима са отказали да бъдат тествани.

 Според справката на МВР 14 души са задържани заради положителен резултат за наркотици на полевия тест. Срещу тях ще бъдат образувани досъдебни производства.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини