Десетки жители на община Струмяни подкрепиха благотворителния базар в село Микрево

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни
Коледен базар и поздравителен концерт привлякоха вниманието на жители на община Струмяни вчера в Народно читалище „Братя Миладинови - 1936” в село Микрево.
 
Посетителите имаха възможност да избират между богат асортимент от предлагани изделия. Участие в базара взеха читалищата, Детска градина „Патиланци“, Средно училище „Св. Паисий Хилендарски” - с. Микрево, ЦГЛПР - с. Каменица и група "Многознайко" към ДГ "Здраве" - град Кресна, които допринесоха за пълнотата и пъстротата на базара с най-различни ръчно изработени коледни украси и венци, играчки, сурвачки, сувенири и много други шедьоври, направени с любов и майсторство.
 
В препълнена зала и в празнична атмосфера се проведе и коледният поздравителен концерт. Участниците бяха подготвили изключително красива феерия от музика, танци и песни, с които възхитиха зрителите. Концертът завърши с дълго и красиво малешевско хоро.
 
Поздравления към всички участници и организатори за въображението, старанието при организирането на базара, както и за сътворяването на невероятния спектакъл, поднесен на празничната сцена, отправиха от Община Струмяни.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини