Спортният министър обеща подкрепа за развитие на спорта в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград
Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев бе на посещение в Благоевград вчера и проведе среща с представители на местни спортни клубове.
 
Кметът Методи Байкушев и министърът посетиха зала "Скаптопара" и спортния интернат, за да види Димитър Илиев условията, в които тренират децата и младежите.
 
Гроданачалникът запозна министъра с числеността на клубовете в общината и високите постижения на спортистите.
 
"Заявих пред него нуждата от нова многофункционална спортна зала, както и обновяване на съществуващата. Благоевград трябва да има и нова, модерна лекоатлетическа писта, затова ще търсим начини за финансиране и изграждане на такава", написа във Фейсбук кметът Байкушев.
 
Министър Илиев се е ангажирал да съдейства за решаване на част от проблемите, той ще проучи възможностите за разкриване на Държавно спортно училище в Благоевград.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини