Производители и занаятчии представят продукцията си на коледно изложение в Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев
Днес официално се открива второто коледно изложение, което се организира от Община Гоце Делчев и Местна инициативна група – Гоце Делчев – Гърмен – Хаджидимово.
 
До 23 декември в Градския парк всеки един жител и гост на град Гоце Делчев ще може да усети коледния дух и да се потопи в магията на предстоящите коледни и новогодишни празници.
 
В него ще участват местни производители и занаятчии, които ще предложат на посетителите ръчно произведени изделия, коледни сувенири, захарни изкушения и лакомства, местни деликатеси, греяно вино и още много предмети, свързани с предстоящите празнични дни. 
 
Коледното изложение ще предложи всяка вечер и музикална програма, която започва в 17:30 часа.
 
 
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини