Румънец простреля жена в Русе и след това се самоуби

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Простреляха жена пред фризьорски салон в Русе. От Спешна помощ заявиха за NOVA, че тя е откарана в тежко състояние в болница. Нападението е извършено след 20.30 ч. снощи в квартал "Възраждане", информира NOVA.

Знае се, че стрелецът и пострадалата са имали връзка помежду си и две общи деца. Той е румънски гражданин с криминално минало. По неофициална информация час след полунощ той се е самоубил. Предполага се, че двамата са имали неуредени отношения, което станало и причина за нападението.

Жената е оперирана, с огнестрелна рана в корема. Тя е известна в Русе маникюристка. Студиото за красота на ул. „Плиска” все още е оградено с полицейски ленти. Свидетели на инцидента няма, но в района има много камери.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини