Читалищни дейци подредиха базар в Струмяни с коледни картички и сувенири

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни
Коледен базар се проведе вчера в сградата на Народно читалище "Будител" в общинския център Струмяни. Той е по повод настъпването на един от най-светлите християнски празници Рождество Христово и настъпването на новата година.
 
На коледния базар бяха представени ръчно изработени от читалищните дейци поздравителни картички, коледни играчки, сувенири и други красиви предмети и символи, носещи духа на идващата Коледа.
 
Посетителите се насладиха на коледния дух и частичка от него пренесоха в домовете си със закупените красиви арт изделия.
 
Общинското ръководство на Струмяни поздрави авторите на сътворените с желание и любов предмети и им пожела да са здрави, щастливи и одухотворени.
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини