Богатирът от село Полена - Иван Благоев, грабна стауетката Златен пояс

Снимка: Стопкадър, Bulgaria ON AIR
Снимка: Стопкадър, Bulgaria ON AIR

Медалистът на световни, европейски и държавни шампионати по борба и сумо - Иван Благоев от симитлийското село Полена, грабна една от петте специални награди „Златен 

Тържествената церемония събра на едно място най-добрите от най-добрите сред всички, за да бъдат удостоени с индивидуални награди за постигнатото през годината. 12-те федерации в обединението излъчиха своите най-добри състезатели и треньори, а накрая бяха връчени и скъпоценните статуетки "Златен пояс”, една от които бе удостоена на нашето момче.

Благоев получи наградата “Златен пояс” за “Ярка победа” за 2023 година. Той е един от най-добрите сумисти не само у нас, но и в Европа, като не спира да разширява границите на своите възможности, като година след година прославя името на България.

Bulgaria ON AIR.

Община Симитли се гордее и пожелава на Иван здраве и още много успехи!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини