С огнено шоу пристигна коледният дух в Симитли, елхата заблестя в празнични светлини

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

С празнична програма и много коледно настроение жители и гости на Симитли посрещнаха Дядо Коледа и красивата Снежанка и заедно запалиха светлините на коледната елха.

Коледното дърво, намиращо се на площад „Септември“, както и цялата коледна премяна ще радват малки и големи в Симитли.

Празничната програма на площад „Септември“ бе в изпълнение на деца от школата по изкуства към Народно читалище „Св. Климент Охридски – 1922“ – град Симитли, които бяха в ролята на малките джуджета, помощници на Белобрадия старец от Лапландия.

С огромен интерес всички присъстващи наблюдаваха неповторимото огнено шоу „Bright eye”.

Кулминацията на вечерта бе красива заря, която озари небето над Симитли! Всички деца имаха възможността да се снимат с Дядо Коледа и лично на него да споделят за своите съкровени желания. Белобрадият старец ги увери, че ако са били послушни, под елхата на Коледа ще ги очакват така желаните от тях подаръци.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини