Производители и занаятчии радват посетителите в парка на Гоце Делчев с вкусни храни и коледни сувенири

Градският парк в Гоце Делчев
Градският парк в Гоце Делчев

Община Гоце Делчев и Местна инициативна група - Гоце Делчев - Гърмен – Хаджидимово за втора поредна година организират коледно изложение град Гоце Делчев. То ще се проведе във времето от 15 до 23 декември в Градския парк.

В него ще участват местни производители, занаятчии и представители на местната общност, които ще зарадват жителите и гостите на града със своите сувенири, ръчно произведени изделия, подаръци, захарни изкушения и сладки лакомства, месни деликатеси, греяно вино, както и с други артикули.

Всяка вечер ще има богата музикална програма и забавления за децата.

И тази година най-атрактивна ще бъде любимата на децата коледна къщичка. В нея Дядо Коледа, Снежанка и различни приказни герои отново с нетърпение ще очакват всички.

Коледното изложение ще бъде открито на 15 декември 2023 г. /петък/ от 18.00 часа. Официално работно време ще бъде от 16.00 до 21.00 часа, а всеки ден от 17.30 часа е предвидена музикална програма. Всички жители и гости на град Гоце Делчев и общината могат да посетят коледното изложение, да се насладят на празничната програма и да си закупят екологични хранителни продукти и коледни сувенири.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини