Камъни по пътя Симитли-Разлог край село Долно Осеново, шофирайте внимателно

Снимка илюстративна, фото: Илинден Прес
Снимка илюстративна, фото: Илинден Прес

Движението по път II-19 Симитли – Разлог, в района на кръстовището за село Долно Осеново, се осъществява двупосочно в една лента.

Причината за това са паднали камъни на шосето. Ще е необходимо време на пътноподдържащата фирма да изчисти трасето от отломките, сред които има и скални късове.

Шофьорите в този пътен участък да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, предупредиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Трафикът се регулира от служители на сектор "Пътна полиция".

След 14:40 часа пътното платно бе освободено напълно, най-голям проблем на работниците създаде огромна скала, която също се бе свлякла на шосето. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини