Ученици от Банско с коледна благотворителница в подкрепа на свои връстници

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
За трета поредна година родители на деца от Начално училище “Св. Паисий Хилендарски“, с подкрепата на учители и ръководство на училището, организират „Коледна Благотворителница“.
 
Съвместно с родителите си най-малките ученици от Банско са изработили сувенири, играчки, картички и сладкиши с коледна тематика. Те ще ги продават на благотворителен коледен базар пред главния вход на училището на 3 декември, а събраните средства ще бъдат дарени за лечение на деца. Децата очакват скъп гост да им бъде самият Дядо Коледа.
 
В дните преди големия празник, под надслов „Декември – месец на доброто“, децата ще направят сами украсата на пенсионерския клуб в Банско и ще погостуват на баби и дядовци в клуба.
 
В Началното училище вече е поставена коледна пощенска кутия, която събира писма с най-съкровените детски желания и пожелания. Най-вдъхновяващите писма ще бъдат наградени.
 
Ръководството на училището предизвиква децата да направят нещо добро за града и училището, като им напомнят, че трябва да бъдат добри не само на Коледа.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини