Над 400 грации очароваха с талант и красота в турнира на КХГ „Пирин“ в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград
Грациите на Клуб по художествена гимнастика "Пирин“ показаха красота и финес в оспорвана надпревара с над 400 участници на международен турнир по художествена гимнастика в Благоевград.
 
Състезанието се проведе през уикенда в зала „Скаптопара“. Носители на "Купа Пирин" стана Клуб "Радея" - Дупница.
 
В надпреварата се включиха над 400 деца от цялата страна, Гърция, Сингапур и Украйна. Грациите от КХГ "Пирин" се представиха отлично и спечелиха куп отличия с представените с финес красиви художествени композиции.
 
Красиво! Вдъхновяващо! Запомнящо! Това бе магията в Благоевград на най-нежния спорт – художествената гимнастика! Привилегията да видят толкова много усмивки, красота, талант и чар имаха стотици жители и гости на Благоевград.
 
Те бяха впечатлени от прекрасните участнички, които се съревноваваха за добрите оценки на журито и за медалите, купите и останалите награди.
 
На килима се редуваха чудесни индивидуални и ансамблови изпълнения с топка, бухалки, обръч и лента, а аплодисментите и виковете за подкрепа на грациите от зрителите не секнаха и за миг!
 
Заслугата за тази феерия на красотата и таланта е на КХГ „Пирин“! Гимнастичките от местния клуб печелят медали от турнири у нас и в чужбина почти 10 години. Те доказват навсякъде силата на благоевградската школа по художествена гимнастика, която се ръководи успешно от Лидия Стоянова. А успехите на грациите от Благоевград са резултат от усилените тренировки, от търпението и наставленията на техните всеотдайни треньори!

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини