Много пиян и без книжка шофьор от Ореше катастрофира в Гоце Делчев

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Солидно почерпен шофьор от гърменското село Ореше предизвика катастрофа в град Гоце Делчев. За щастие няма пострадали, всичко се размина само с материални щети.

Сигналът за ПТП-то е подаден в неделя към 00:30 часа. В района на кръстовището между улиците „Димитър Талев“ и „Пейо Яворов“ лек автомобил „Мерцедес“, шофиран от неправоспособен 27-годишен водач от село Ореше, не е спрял на пътен знак „Б2“ и отнел предимството на лек автомобил „Мерцедес“. Двете коли са се сблъскали.

На 27-годишния мъж е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отчела 3,00 промила. Той е задържан със заповед в ареста до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини