Гурме кухня за небцето с Шеф Илиан Кустев, младо вино и музика за душата! Един чуден Никулден в СПА хотел Орбита

Гурме кухня за небцето с Шеф Илиан Кустев, младо вино и музика за душата! Един чуден Никулден в СПА хотел Орбита
СПА хотел "Орбита" отправя своето невероятно предизвикателство за небцето на всеки любител на кулинарните изкушения навръх Никулден, 6-и декември!
 
Обученият, любезен и гостоприемен персонал кани гостите на тематичната вечеря „ГОРСКА КУТИЯ“ за празника, който ще се превърне в неповторимо изживяване с участието на Шеф Илиан Кустев!
 
Специално за празничния ден домакините на прекрасния комплекс в полите на планината, над Благоевград, сред дъха на горски билки, са подготвили изумително 5-степенно меню!
 
За да се насладите изцяло на вкусните ястия, те са допълнени с напитката на боговете - с комплимент дегустация на младо вино от избата на хотела.
 
Създателят на цялото меню е Шеф Илиан Кустев, който ще бъде и специален гост на вечерта, заедно с технолога на хотел "Орбита" - Румяна Стоилова, която ще разкаже на гостите за тукашната бутикова селекция вина. Цялото събитие ще бъде съпроводено с подобаващо музикално оформление, за да бъде празникът три в едно - чудесна и вкусна храна, ароматно и пивко вино, обичана и караща тялото да танцува музика. Всичко това гарантира само едно - този Никулден ще бъде незабравим. Незабравим за гостите на СПА хотел "Орбита"!
 
Началото на събитието е в 20:00 часа, цената на куверта е само 85 лева.
За резервации: +359 89 553 4923.
 
Виж цялото меню: https://hotel-orbita.bg/offers/gorska-kutiya/

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини