Футболни агитки от Пиринско слагат на дузпата БФС, отиват да протестират в София

Футболни агитки от Пиринско слагат на дузпата БФС, отиват да протестират в София

Много фенове от агитки на различни отбори от Пиринско ще участват в днешния мащабен протест срещу ръководството на Българския футболен съюз в София преди мача на националите ни срещу Унгария. Те ще протестират срещу 18-годишното бехаберно управление на БФС.

"Писна ни от това БФС, това вече не се търпи, светът ни се смее. А тези наглеци си стоят на постовете, нищо не ги стряска. Чашата на търпението ни вече преля. Ще ги изметем оттам. Но са налапали кокала и затова не си тръгват. Футболът ни е под дъното заради тези некадърни ръководители на БФС", категорични са футболни фенове от Благоевград.

МВР предприема днес драконовски мерки преди двубоя заради "народната любов" към шефовете на БФС. Мачът ще се играе на Националния стадион "Васил Левски". След получена информация за готвени протести и дори ексцесии униформените са нащрек. Феновете на много от елитните ни отбори ще протестират край спортното съоръжение.

Малко преди окончателно да се реши, че двубоят в крайна сметка ще бъде в София, е постъпило и уведомление за мирен протест на футболни фенове. Три охранителни фирми и над 1600 полицаи ще са на място, за да осигурят безопасността по време на мача. Двубоят ще се играе пред празни трибуни, което се получи след забъркана каша от БФС, чието ръководство се уплаши от протестиращите любители на футболната игра.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини