Уволниха министър на отбраната заради катастрофа със загинал човек

Снимка: istok
Снимка: istok

Преимерът на Хърватия Андрей Пленкович не се поколеба да уволни хърватския министър на отбраната Марио Баножич от поста му. Крайната мярка министър-председателят взе, след като министърът предизвика катастрофа в събота сутринта, което доведе до смъртта на човек, съобщи Index.

Според предварителните резултати от разследването 44-годишният Баножич е изпреварвал с колата си камион, но се е блъснал в движещ се в насрещното платно микробус.

Шофьорът на буса е загинал, а самият Баножич е настанен в болница.

Хърватският премиер Андрей Пленкович отстрани Баножич от задълженията му като министър на отбраната „предвид извънредните обстоятелства“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини