Ковид зарази още 19 в Пиринско, петима загубиха битката с вируса

Снимка: istok
Снимка: istok

Новите потвърдени случаи на COVID-19 у нас за последното денонощие са 301. Това показват данните на Единния информационен портал. 19 от тях са в Пиринско, а най-много са в София град - 71.

Направени са 2967 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 10,1 процента. Починали за последните 24 часа са петима пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 446 души с диагноза COVID-19, от които 37 се лекуват в интензивни отделения. Новопостъпилите в лечебно заведение са 51.

Излекувани през последното денонощие са 243 души. Активните случаи към момента са 5563. През последните 24 часа са поставени 1526 дози ваксина срещу COVID-19.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини