Локомотив прегази двама работници край гара Илиянци

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

Двама работници на Национална компания "Железопътна инфраструктура" са загинали, след като са прегазени от локомотив, предаде Нова ТВ.

Инцидентът е станал на жп мост край стокова борса '"Илиянци" около 10:20 часа тази сутрин. Локомотив на частен превозвач блъска двамата мъже, докато работят на жп релсите. 

От НКЖИ информираха, че двамата работници са били служители на „Железопътна секция – София“, а инцидентът е станал по време на работата им по поддръжка на релсовия път.

Освен действията на разследващите, вече са образувани и проверки от Инспекцията по труда, Инспекцията по безопасност на превозите към НКЖИ, както и от Националния борд за разследване на произшествия във въздушния, водния и железопътния транспорт.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини