Почерпен с алкохол шофьор от Хаджидимово се заби в стълб в Гоце Делчев

Почерпен с алкохол шофьор от Хаджидимово се заби в стълб в Гоце Делчев

Тази нощ пийнал шофьор катастрофира в град Гоце Делчев. Инцидентът на кръговото кръстовище между улица “Драмски път“ и булевард „Гоце Делчев“ е станал към 00:30 часа.

Лек автомобил „Ауди“, управляван от 31-годишен мъж от град Хаджидимово, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е излязъл от платното за движение и се е блъснал в електрически стълб.

При удара с комоцио и охлузвания по коляното и ръката е пострадала 19-годишна пътничка в колата, а с фрактура на двете кости на предмишницата - 23-годишна жена, която също пътувала във возилото. Направената на водача проба с техническо средство за употреба на алкохол е отчела наличие на 0,53 промила, а пробата за употреба на наркотични вещества е отрицателна.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини