ДПС изпревари ПП-ДБ на вота за съветници в община Разлог

Снимка: Община Разлог, архив
Снимка: Община Разлог, архив

ДПС изпревари Коалиция "Продължаваме промяната-Демократична България" на местните избори за Общински съвет в община Разлог. Така хората на Ахмед Доган ще имат по-силно присъствие в местния парламент от ПП-ДБ. За ДПС са гласували 1261 избиратели, а за коалицията те са 1044.

Най-много вот събира за ОбС ГЕРБ - 2055 гласа, след тях е Коалицията "СДС-ВМРО-БНД" с 1760 гласа.

Сред отличниците по преференции от кандидатите за съветници е Слав Фарфаров от ГЕРБ с 328. След него се нарежда Гергана Фарфарова от СДС-ВМРО, бивш зам.-кмет на общината, която получава 246 преференции. Трети по преференциален вот е Владимир Проев от същата коалиция с 211 гласа.

Водачът на тази листа Любен Татарски има 137 преференция в своя полза. Марио Терзиев от ГЕРБ също се е представил добре и е събрал 185 гласа. Катерина Николова от ДПС има 154, Велина Кулина и Радко Тумбев от ПП-ДБ имат съответно 132 и 130 преференции.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини