Илко Стоянов води с 6% на Методи Байкушев при над 40% обработени протоколи, ВМРО с най-висок вот за ОбС

Илко Стоянов
Илко Стоянов

При обработени 43,65% протоколи независимият кандидат Илко Стоянов продължава да води пред Методи Байкушев от ПП-ДБ с почти 6%. За досегашния кмет са гласували 27,68%, а за опонента му - 21,76%. За Николай Шушков своя вот са дали 15,39%, а за Атанас Камбитов - 11,47%. Цвета Рангелова от ПП "Възраждане" събира 5,13:, Станислав Богдански от ПП "Има такъв народ" - 4,30%, а бившият кмет Румен Томов - 3,74%. 

Има изненада при вота за местен парламент. Тук водената от досегашния шеф на ОбС Радослав Тасков листа на "ВМРО-БНД" е лидер с 12,01%, втори засега са от ДПС с 8,85%, срив има при ГЕРБ, партията е на трето място с 8,47%, малко по-назад е ПП "Движение Гергьовден" с 8,25%. Съюз на свободните демократи е със 7,79%, следва Коалиция "ПП-ДБ" със 7,53% и ПП "Свобода" с 5,57%.     

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини