Съпричастност! С благотворителен мач помагат за лечението на футболист на „Миньор“-Елешница

ФК
ФК "Миньор"-Елешница, фото: Фейсбук

Доброто и емпатията обединиха футболните отбори на „Миньор“-Елешница, „Авангард“-Бачево и „Пирин“-Разлог! Трите тима организират благотворителна футболна среща на стадиона в село Бачево тази събота, 28 октомври, в подкрепа на футболиста Марин Папев. Младият мъж пострада тежко на 22 октомври през нощта в меле в механа в своето село Добърско. 29-годишният спортист в момента е настанен за лечение в столична клиника.

„Днес научихме, че Марин е излязъл от комата, в която бе до момента. Той е с тежка черепно-мозъчна травма и травма на гръдния кош. Момчето носи от началото на този сезон екипа на нашия отбор и е не само наш съотборник, но и приятел. Мачът ще започне в 14:00 часа. Всеки, който би желал да се включи в инициативата, може да заповяда на стадиона, където ще има поставени кутии за дарения“, сподели за Илинден Прес Иван Калпачки, играещ старши-треньор на ФК „Миньор“-Елешница.  

Той допълни, че целта на благородната инициатива е да се наберат средства за близките на Марин, който има само майка, а по-малкият му брат Петър също носи екипа на отбора от разложкото село Елешница.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини