Владимир Таковски: В листата за съветници на ПП Свобода сме силни и успешни личности, подкрепяме независимия кандидат-кмет Илко Стоянов

Владимир Таковски: В листата за съветници на ПП Свобода сме силни и успешни личности, подкрепяме независимия кандидат-кмет Илко Стоянов

Листата за общински съветници на ПП „Свобода“ в община Благоевград е впечатляваща с баланса между опит и младост. Опит и младост, който са обединени от една кауза – да се работи със сърце, знания и можене за по-добрите дни на града и селата. Защото тук е домът на кандидатите за местния парламент. И те не само знаят какво е нужно за развитието на общината, но и знаят как да го постигнат.

„Аз от много години съм в Общинския съвет. Мислех да спра. Но има още какво да дам на моя град. Решението да участвам и този път в изборите на 29-и октомври е и заради тези прекрасни млади хора, които са част от нашата листа. Те ми дават вдъхновение, вяра и надежда, че Благоевград го чакат още по-добри времена. Защото това са все млади и чисти хора, някои въобще не ги познавах, но бързо се убедих в качествата им. Всички са силни и успешни личности, които имат експертизата да са полезни на Благоевград“, твърди един от най-известните лекари в града Владимир Таковски, който е водач на листата за общински съветници на ПП „Свобода“.

Той е убеден, че младата вълна в партийната листа може да дадат много на града си, на своите съграждани. Защото имат всичко необходимо, за да са успешни парламентаристи в Общинския съвет - притежават и умения, и знания, и енергия, и желание да са в полза на обществото.

„Това е нашият град, нашият дом и ще дадем всичко от себе си за неговите по-добри дни, за да живеят по-добре нашите деца“, твърдят кандидати за съветници от ПП „Свобода“.

Всички са категорични, че една от най-силните и балансирани листи в община Благоевград е тяхната - в нея са хора с различни професии, висшисти, бизнесмени, които са силни и диалогични личности. Затова кандидатите за съветници вярват, че ще получат доверието на хората на местния вот на 29-и октомври.

„Убеден съм, че ще се представим достойно на вота тази неделя. Радвам се, че в нашата листа има толкова "пъстри" хора като професии, като носители на позитивна енергия, като възможности, с които могат да променят своя град към по-добро. Искам да подчертая, че подкрепяме категорично кандидатурата на независимия кандидат-кмет и доскорошен управник Илко Стоянов, защото той доказа, че може да се справи с управлението на общината в много труден момент. И това трябва да се оцени и признае от всички", каза още д-р Владимир Таковски.

Ето и цялата листа на ПП „Свобода“ за общински съветници в община Благоевград:

101 - д-р Владимир Таковски, хирург. За него няма нужда от много думи. Един от най-добрите хирурзи не само в Благоевград, но и в областта. Опитен политик, който е в местния парламент от 1999 година.

102 - Захарин Хаджийски, финансист. И за него е безспорно, че е сред най-успешните в своята професия. Дългогодишен директор на Общинска банка. Безценен с опита си на финансист в местния парламент.

103 - Валери Манов, прокурист. Има солиден стаж в минното дело, бе и директор на мината в Ораново. Преди време бе един от видните синдикалисти в региона.

104 - инж. Мартин Лазаров, предприемач от Благоевград. Завършил Технически университет-София, бакалавър по специалност „Машинен инженер“, както и две магистратури – управление на проекти и транспортен мениджмънт. Един от младите кандидати за съветници, само на 25 години е, семеен, има бебе на 8 месеца. Управлява транспортна фирма.   

105 - Асен Кайнакчиев, строителен техник. 52-годишният благоевградчанин се занимава със строителство, има 13 години стаж в строителния отдел на Община Благоевград. Семеен, има двама синове.

106 - Иванка Джунджурова, финансист. Дамата е управител на банков клон в града, има солидна подготовка и знания в своята област.

107 - Иво Попов, певец, по-правилно обаче е представянето му като народен певец. Самият той казва за себе си, че е могъл да остане да пее в пет чужди държави, но е избрал своя Благоевград за своята реализация.

108 - Радослав Митрев, финансист. Повечето благоевградчани го познават като успешен ресторантьор. Част е от Ротари Клуб Благоевград-Центрум от много години. Участвал е в редица благородни каузи. Готов е да помогне и на своя град за по-доброто му бъдеще.

109 - Васил Божиков, предприемач. 33-годишният мъж е управител на фирма, от 5 години се занимава с фасилити мениджмънт. Има магистратура по специалността „Управление на проекти“.

110 - Рилко Динов, икономист. Има две висши образования, от Благоевград е. Вече 17 години има доверието на ръководителите на австрийска компания, в която работи.

111 - Габриела Асенова, главен счетоводител. Млада дама, която е доказала, че може да се справя с всичко, което й предложат числата и счетоводните баланси. Пълен професионалист в работата си, максималист към себе си.

113 - д-р Никола Петров, кардиолог. Завършил Медицинския университет в София, 10 години е работил за елитна столична клиника, от 3 години се труди в МБАЛ-Благоевград, където лекува пациенти.

114 - Мариола Христоскова, филолог. С нея може да си говорите на няколко езика, владее английски и немски. Била е учител по немски език, завършила е специалности „Журналистика“ и „Лингвистика“. В момента работи в отдел „Култура“ на Община Благоевград.

115 - Аврам Ангелов, психолог. Той също е избрал Благоевград, за да работи по специалността си. Позитивен, можещ и диалогичен, така го определят другите кандидати за съветници на ПП „Свобода“.

118 - Диана Гошева, частен бизнес. Няма какво повече да добавим. Всяка дама, която управлява свой бизнес, е достойна за уважение. Има какво да даде на Благоевград и благоевградчани като общински съветник.

119 - Владимир Стоянов, учител. Бил е един от любимите преподаватели на учениците в Природо-математическа гимназия „Сергей Корольов“. И съвсем закономерна печели приза „Учител на годината“ през 2018 година.

120 - Росен Десподов, частен бизнес. Бизнесмен от Благоевград, който управлява строителна фирми вече доста години. В града е познат и като успешен ресторантьор.

121 - Елена Димитрова, експерт икономист. Младата дама е бакалавър по специалност „Бизнес администрация“ и магистър по специалност „Стопанско управление“. Има стаж в НОИ, в банка в Благоевград, в пенсионна компания. В момента работи в Община Благоевград.

122 – Ана Стойчева, предприемач. Поредното младо и можещо попълнение в листата на ПП „Свобода“ за общински съветници. Бакалавър по специалност „Публична администрация“ и магистър по специалност „Управление на човешките ресурси“.                

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини