Управляващите в сблъсък за дерогацията на Лукойл, спешна среща в парламента днес

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Дерогацията на „Лукойл“ ще е основна тема днес за политиците. Още в първия ден на новата седмица от ГЕБР свикват спешна среща в парламента. На нея се очаква да присъстват представители на партиите, които подкрепят правителството. Поканен е и премиерът Николай Денков, информира NOVA.

За срещата съобщи Бойко Борисов ден, след като от партията поискаха дерогацията да отпадне. За момента обаче от „Продължаваме Промяната“ са на противоположното мнение по въпроса трябва ли темата да се повдига отново, само месец след като Народното събрание гласува дерогацията да е в сила до края на октомври 2024 г. Според тях решението ще доведе до скок в цените на горивата и инфлация.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини