Пирин ще опита да отмъкне нещо от вдъхновения тим на ЦСКА

Снимка: ОФК
Снимка: ОФК "Пирин"
Отборът на "Пирин"-Благоевград посреща столичния гранд ЦСКА в мач от 14-ия кръг на първенството. Двубоят е днес от 19:00 часа на стадион "Христо Ботев".
 
"Орлетата" са мотивирани да покажат най-доброто, за да успеят да се противопоставят на силния в момента противник, който не познава загубата в последните 7 кръга. "Червените" имат само една загуба и тя е от шампиона "Лудогороец" в Разград. Така че пред благоевградчани предстои тежък тест.
 
Но в "Пирин" знаат, че тежките битки каляват характерите и изграждат футболистите. Ако дадат най-доброто от себе си, то "орлетата" може да вземат нещо от този двубой, който обещава много емоции за зрителите.
 
Ще е важно за домакините да получат подкрепа и от трибуните, затова нека се напълни стадионът. Още повече, че се очаква сериазно присъствие от привърженици на армейците.

Билетите са в продажба онлайн, както и във фен магазина, пропуските за сектора с гости са ограничени.

Билетите ще бъдат щателно проверявани преди влизане в стадиона.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини