Слагайте късите ръкави, чака ни летен уикенд до 35 градуса

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Днес ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на отделни места в низините и котловините видимостта ще е намалена. Ще остане ветровито с умерен, в районите по северните склонове на планините силен вятър от юг-югозапад. Ще бъде доста топло с максимални температури предимно между 29° и 34°, в София – около 29°. Вечерта над западните райони облачността ще се увеличи.

В планините ще бъде предимно слънчево. Вечерта над западните райони облачността ще се увеличи. Ще духа бурен, по билата и ураганен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 25°, на 2000 метра - около 16°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен и силен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са 26°-31°. Температурата на морската вода е 18°-21°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини