Строят рампа за майки с колички до млечна кухня в Петрич

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Община Петрич реагира веднага на подаден сигнал от родители и директора на Обединено детско заведение „Слънце” за затрудненията при достъпа на майки с колички до млечната кухня.

Кметът Димитър Бръчков се разпореди да се вземат необходимите мерки. Служители на общината започнаха дейности по оформянето на по-добър подстъп към дворното пространство на сградата, в която се помещава млечната кухня, както и по изграждането на рампа с парапет за движението на детските колички. Изгражда се и метален навес, който ще пази от слънце през летните месеци и от дъжд през останалата част на годината потребителите на кухнята.

Нови павета ще бъдат положени по протежението на терасата, по която се движат майките с колички ,за да стигнат до гишето за храната.

„Предвидено е и обновяване на мазилката по терасата, тъй като сегашната се рони”, уточни главният инженер на община Петрич Николай Попов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини