Над 600 засадени дървета превърнаха Разлог в по-зелен и по-красив град

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
Със засаждане на нови 600 дръвчета, облагородяване и оформяне на зелените площи община Разлог се превръща във все по-красиво и чисто място за разходки и отдих.
 
Инициативата на Община Разлог обедини стотици доброволци - жителите на планинския град, които засадиха нови дръвчета в Разлог - на ул. “Александър Стамболийски”, ул. “Яне Сандански”, ул. “Бела река”, ул. “Христо Ботев”, ул. “Иконом Ангелов”, около детски и спортни площадки, междублокови пространства и др.
 
Младежи от цялата община станаха част от кампанията “Сто ученици засаждат Сто млади дръвчета”, оставяйки своя отпечатък на загриженост към опазване на околната среда - в паркове, тротоарни и дворни пространства на учебни заведения.
 
С участието на младото поколение към облагородяване на градската среда Община Разлог отправя послание към всички хора: “Младите дръвчета да растат с грижата на младото поколение на община Разлог, а всички хора да бъдат отговорни към опазване на природата”.
В Разлог, както и в населените места, освен нови дръвчета е извършено и есенно зацветяване. ????
 
С идея за изграждането на по-здрава и зелена общност еколози и експерти от Община Разлог, деца, ученици, представители на различни институции се обединяват в инициативата “Безопасна и здрава среда”.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини