Венелин Трошанов: Белегът за развито общество е достъпната градска среда!

Венелин Трошанов: Белегът за развито общество е достъпната градска среда!

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Приемете моите поздравления по случай Международния ден на белия бастун! Международният ден на белия бастун се отбелязва от 1969 г. по решение на Международната федерация на слепите с цел привличане на вниманието на международната общност към проблемите на хората с нарушено зрение. Днешният ден е едно напомняне за предизвикателствата и ежедневните препятствия, пред които се изправят хората с нарушено зрение.

15 октомври е датата, която ни дава повод да се обърнем към тях да обещаем, че ще положим всички усилия, за да създадем среда, в която всички ние да живеем и работим.

✅️ Аз и моят екип сме обърнати към всички и ще работим за благоденствието на нашите съграждани, защото равенството е първият белег на човечността, достъпната градска среда е белег за развито общество.

✅️7️⃣3️⃣???? Ще работим за:

✅️ Създаване на инфраструктурни условия за хора в неравностойно положение и хора с увреждания: рампи за достъпна среда, тротоари за незрящи;

✅️ Намиране на по-голямо и подходящо посещение, което да бъде обособено за нуждите на Съюза на слепите;

✅️ Закупуване на микробус за нуждите на Съюза на слепите;

✅️ Създаване на библиотека за незрящи;

✅️ Изграждане на специални детски площадки за деца със специални потребности в детските градини и ясли, в ЦГЧ, кварталите и малките населени места.

Смелостта и упоритостта, които притежавате и проявявате всекидневно, е повод днес да изкажа моите поздравления и да пожелая здраве, дълголетие, спокойни и добри дни, воля и вяра в утрешния ден! Бъдете щастливи с обичта и подкрепата на вашите близки и любими хора! Вярвайте, че бъдещето може да бъде променено и то зависи от всички нас! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Инж. Венелин Трошанов, независим кандидат за кмет на Община Благоевград, с бюлетина ✅️7️⃣3️⃣????

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини