Държавата даде парите! Асфалтират улици след ремонт на водопровода в квартал на Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев
Осигурени са забавените средства за довършване на обект „Реконструкция и рехабилитация на водопроводната мрежа в югозападния квартал на град Гоце Делчев“. Той се финансира съгласно одобрено споразумение между Община Гоце Делчев и Министерството на регионалното развитие и благоустройството. С тези средства бяха подменени 4300 метра стара водопроводна мрежа в Югозападния квартал на града /зад Дома на културата/.
 
С тези пари ще бъде възстановена настилката на улиците, което трябваше да се случи непосредствено след ремонта, но се забави с няколко месеца заради неизплатените средства от държавата. След подмяната на водопроводната мрежа в квартала авариите ще бъдат сведени до минимум, а качеството на водоснабдяването ще се подобри значително.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини