Американци умират в Израел, а Джо Байдън се забавлява на барбекю в Белия дом

Американци умират в Израел, а Джо Байдън се забавлява на барбекю в Белия дом

Oжо Байдън организира барбекю за своя персонал в Белия дом, докато световните медии потвърждаваха, че американци са загинали при изненадващата атака на Хамас в Израел. Междувременно палестински симпатизанти протестираха пред портите на президента.

Репортери чули жива музика от моравата на Белия дом, докато пропалестински защитници скандираха пред портите "Освободете Палестина". Те настояваха САЩ да спрат помощта за Израел. Репортер попита каква е музиката, която се чува, а говорител на Белия дом отговори: "Президентът и първата дама са домакини на барбекю за служителите на изпълнителната резиденция на Белия дом и техните семейства."

Байдън не е направил публично изявление относно атаката в събота, освен потвърждението за телефонен разговор между него и израелския премиер Бенямин Нетаняху. Разбира се, новината за барбекюто предизвика възмущение онлайн.

"Най-малко четирима американци се смятат за мъртви в Израел и Джо Байдън е твърде зает с барбекю парти в Белия дом, за да го е грижа", беснее подкастърът Джоуи Манарино онлайн. "Този ​​тип е наистина болен."

Абигейл Джаксън, говорител на сенатор Джош Хоули, написа: "Байдън е буквално на барбекю с група на живо, но не следи отблизо нищо, освен може би пилето в чинията си."

Стив Гест отбеляза, че Съветът за национална сигурност е казал, че президентът "наблюдава отблизо ситуацията", докато в същото време е правил барбекю.

Купонът идва след като израелският посланик в Съединените щати Майкъл Херцог потвърди по-ранна информация, че множество американци са изчезнали след атаката на Хамас.

По-късно в неделя беше потвърдена смъртта на най-малко четирима американци.

Смята се, че Хамас държи повече от 100 заложници, докато Израелските отбранителни сили (IDF) съобщават за повече от 700 убити израелци и 2150 ранени.

Терористите застреляха колкото се може повече празнуващи и се появиха ужасяващи снимки на трупове, струпани в палатка на музикалния фестивал Supernova близо до кибуц Реим, близо до Ивицата Газа.

Източник: dnes.bg

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини