Ненчо Илчев споделя живота си в моноспектакъла „Щастлив съм“

Ненчо Илчев споделя живота си в моноспектакъла „Щастлив съм“

Ненчо Илчев ще разкаже историята на живота си в спектакъла „Щастлив съм“. В него зрителите ще се запознаят с истинския Ненчо, а не с фокусника и комика, който е познат от екрана. Ще разберат какво го вдъхновява и мотивира, кои са неговите духовни учители, даващи му криле. Ще научат за победите и загубите на Ненчо, но и за поуките след тях.

Автор на пиесата „Щастлив съм“, написана по документални разкази на Ненчо Илчев, е Емил Бонев - сценарист на дългоочаквания филм за Гунди, който ще гледаме през 2024-а. „Винаги съм се чудил кога Ненчо е запалил искрата на Вдъхновението си. И как толкова много години пламъчето в душата му е живо. Какво е това чудо да бъдеш харесван от зрители от всички възрасти и социални категории. След няколкото срещи с него разбрах, че ентусиазмът му дава сили, добротата - възможности, чистотата - резултати. Обясних си защо този родопски диамант, шлифован от ръцете на пословично добър учител, блести години наред от телевизионния екран и театралната сцена и топли с неподправеното си очарование милиони зрители. Усетих от присъствието му, че вдъхновението се дава на хората с истинска, чиста човешка добродетел“, споделя Емил Бонев

„Щастлив съм“ ще има своята премиера първо в родния град на Ненчо – Смолян, на 20 и 21 октомври, а в София ще бъде представен на 26 ноември в „Театро“. Предстои да се обявят още дати и градове.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини