Дядовци зад волана! При пътни инциденти в Пиринско бяха блъснати 3-г. дете и 17-г. момиче

Дядовци зад волана! При пътни инциденти в Пиринско бяха блъснати 3-г. дете и 17-г. момиче

83-годишен дядо зад волана предизвика пътен инцидент на първокласен път Е-79 в град Кресна. Водачът от сливенското село Мечкарево шофирал своя лек автомобил "Ауди" с несъобразена с пътните условия скорост. Заради това и бавната реакция на поостарелия шофьор колата излязла частично вдясно от шосето и ударила с дясното странично огледало детска количка, в която се возело 3-годишно дете. За щастие то не е пострадало сериозно. Но водача на автомобила е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отрицателна.

Друг пътен инцидент с възрастен водач стана и на булевард „Св. Димитър Солунски“ в Благоевград. Лек автомобил „Фиат“, управляван от 70-годишен благоевградчанин, не пропуснал на пешеходна пътека пресичащо 17-годишно момиче и го блъснал. Девойката е пострадала с охлузна рана на китката. На водача на автомобила е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отрицателна.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини