Мехмед Вакльов: Действията са важни, решаваме проблем с водопровода на село Юруково

Мехмед Вакльов: Действията са важни, решаваме проблем с водопровода на село Юруково
Кандидатът за кмет на община Якоруда - Мехмед Вакльов от ДПС, продължава срещите си очи в очи с местните хора. И вече решава проблеми на населените места.
 
"Проведох среща с жителите на село Юруково, на която бяха областният председател на ДПС Ведат Хюсеин, народният представител Елхан Кълков и кандидат-кмета на община Белица Радослав Ревански. Пред нас беше поставен проблемът с водопроводната мрежа в селото. Незабавно се обърнахме към Мартин Петров, управител на ВиК-Благоевград, който реагира много бързо. Днес с екипа на инженер Петров, с инж. Александър Александров, управител на ВиК-Якоруда, и с кмета на Юруково Емине Еланска направихме първа копка по подновяването на стария водопровод в населеното място. С тези действия се надяваме, че само до няколко дни проблемът ще бъде окончателно разрешен", сподели Мехмед Вакльов.
 
Той благодари на всички, които отделят време да поговорят с него и екипа му и разкриват проблемите, които са останали нерешени във времето. Вакльов вярва, че с подкрепата на хората ще продължи съвместната работа за развитието на община Якоруда и за благополучието на всеки неин жител. Защото е време ново начало, време е за реални действия.

 

Още новини