Любен Милев: Оставам лоялен на БСП, въпреки че ме извадиха от листата за съветници, на която бях водач

Любен Милев
Любен Милев

Оставам в БСП, въпреки че неправомерно бях изваден от листата за общински съветници в Благоевград. Това заяви председателят на партията в областния център на Пиринско – Любен Милев. Той припомни, че на 2 септември на провелата се общинска конференция е получил доверието на делегатите да е водач на листата, а социалистите да подкрепят независимия кандидат за кмет Николай Шушков.

„Изпълнителното бюро на НС на БСП няма правомощия да „пипа” листата, да вади имена от нея, да размества. Това може да направи само Общинският съвет на партията в града по решение на хората, участвали в общинската конференция. Все така съм лоялен към БСП и ще работя с всички сили за успеха на кандидат-кмета Николай Шушков”, каза още Любен Милев.

Той е отказал да стане част от листа на друга партия, същото са сторили и д-р Владимир Пандев, и бившата шефка на Областната служба „Земеделие” – Мария Стойнева. Защото при участие в друга листа на практика прекратяват членството си в БСП.

„С нас и с още няколко души, които също бяха извадени от листата, щяхме да гоним 5-6 мандата в Общинския съвет на Благоевград, а със сегашната листа местата в местния парламент ще са най-много две”, прогнозира лидерът на БСП в града – Любен Милев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини