Албина Анева е начело на отбора с кандидат-съветници на Левицата в Благоевград

Албина Анева
Албина Анева

Един от най-опитните юристи в Пиринско, благоевградският адвокат Албина Анева, застана начело на отбора на Коалиция „Левицата!” за местните избори на 29-и октомври. Тя е водач на листата за общински съветници в община Благоевград, която се регистрира днес в Общинската избирателна комисия в областния център на Пиринско. Изборът Албина Анева да поведе листата никак не е случаен, защото е доказан и опитен политик.

Дълги години е общински съветник, била е и кандидат-депутат. За нея винаги на първо място е решаването на проблемите в региона и оказване на подкрепа на благоевградчани по всеки един въпрос. За нея се знае, че не се предава в нито една трудна ситуация. Затова от години е много полезна на благоевградчани като общински съветник със своята екпертиза, воля и желание да помага за по-доброто бъдеще на своя град.

"Листата ни е балансирана, в нея има много способни хора, които има какво да дадат на нашата община като местни парламентаристи. Вярвам, че ще се представим достойно на местните избори след малко повече от месец. Ние от Коалиция "Левицата" подкрепяме за кмет на Благоевград независимия кандидат Николай Шушков. Избирателите знаят, че аз и останалите кандидати за съветници от нашата листа умеем да отстояваме обществени каузи и да се борим за тях", сподели Албина Анева.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини