Пак катастрофа с мигранти след гонка с полицията в София

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Поредна катастрофа с мигранти в София. Инцидентът е станал на кръговото в софийския квартал „Драгалевци”. На място има 6 полицейски коли и 2 линейки.

Около 05. 00 ч. ван, превозващ мигранти, не се подчинил на стоп палка на полицаите в района на „Черната котка” на АМ „Тракия", информира NOVA.  Последвали заградителни действия в опит да бъде заловен. След това се ударил в такси на Околовръстен път и бул. „Черни връх”. 

Зад волана му бил 18-годишен без книжка. В автомобила са установени 17 чужди граждани без документи за самоличност. По техни данни са от Афганистан. Двама са настанени в „Пирогов”, двама във ВМА и двама в ИСУЛ с леки наранявания.

Пробите за алкохол и дрога на шофьора са отрицателни. Трафикът в района е затруднен.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини