Забраниха строежите и разкопаването на улици в Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Временна забрана е наложена за извършване на всякакви видове външни строителни работи на всички строежи на територията на град Банско. Заповедта е на кмета на общината Георги Икономов и тя спира също така разкопаването на улици, тротоари и общински площи в населеното място. Забраната влиза в сила на 2 декември и ще остане в сила до 31 март 2017 година.

Целта на градоначалника е да се гарантира общественият ред и сигурността в град Банско за зимния туристически сезон 2016/2017 година.

Считано от 2 декември тази година незавършените строежи следва да се обезопасят и да се почистят строителните отпадъци около тях. На тези, които не изпълнят разпореждането, ще бъдат налагани глоби съгласно Наредбата на общината. Заповедта трябва да се връчи за сведение и изпълнение на заинтересованите лица. Тя е публикувана и на електронната страница на община Банско, поставена е и на таблото за обяви и съобщения в сградата на кметството.    

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини