Савеклиева бе гост на празник на Пенсионерския клуб в квартал „Еленово”

Снимка: ГЕРБ, пресцентър
Снимка: ГЕРБ, пресцентър

Народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията в Благоевград Даниела Савеклиева бе гост на тържеството на Пенсионерския клуб в благоевградския квартал „Еленово” по повод третия му рожден ден.

„Народният представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева е приятел на нашия клуб още от създаването му. Благодарение на нейните усилия в качеството й на председател на Общинския съвет успяхме преди години да получим помещение от общинската администрация, където се събираме и провеждаме различни събития. Тя е човек, който винаги се отзовава, когато имаме нужда от помощ”,  каза Павлина Теова, председател на пенсионерския клуб.

„На днешния хубав християнски празник – Деня на християнското семейство, и на вашия рожден ден, искам да изразя своята благодарност за всичко, което правите – въпреки трудностите, въпреки личните ви проблеми. От Вас, нашите родители, баби и дядовци, се учим да градим здрави и сплотени семейства, да уважаваме традициите. Чрез Вас откриваме силата на християнските ценности, които ни помагат да бъдем по-добри. В днешни празничен ден искам да ви пожелая здраве и дълголетие, да получавате много обич и внимание, защото ги заслужавате”, поздрави възрастните хора Даниела Савеклиева.

Тя подари за празника абонамент за следващата година на любимите на пенсионерите в жк „Еленово” печатни издания.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини