Внимавайте в тунел "Кочериново", движението е само в изпреварващата лента

Снимка илюстративна, фото: АПИ, архив
Снимка илюстративна, фото: АПИ, архив

Движението в тунел "Кочериново" на АМ "Струма" в посока Благоевград се осъществява в изпреварващата лента, поради профилактика на осветлението. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира с пътни знаци.

Агенция „Пътна инфраструктура" апелира шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Шофирането под емоции не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини