"Пирин" го направи! "Орлетата" взеха първа победа, надделяха над "Хебър"

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Пирин"
Най-сетне! ФК "Пирин" се отпуши и взе първа победа в Първа лига. При това тя дойде в Пазарджик срещу коравия тим на "Хебър" с 2:1 в мач от 9-ия кръг. "Орлетата" заслужиха своя първи успех за сезона.
 
Попаденията за благоевградския отбор вкараха Борис Тютюков и Мартин Бачев. Първата част бе оспорвана и завърши без попадения. В 50-ата минута "Пирин" поведе. След атака в центъра на терена топката достигна до Тютюков, който финтира двама защитници на противника и с удар от границата на наказателното поле вкара ефектно попадение. Домакините изравниха 4 минути по-късно след попадение на Николас Пенев.
 
В 67-ата минута при центриране на Бенгюзов от свободен удар в наказателното поле Мартин Бачев успя да вкара втори гол за "Пирин", който се оказа и победен.
 
В следващия кръг "Пирин" посреща тима от Крумовград.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини