Министерският съветник Мустафа Емин подаде оставка

Мустафа Емин, снимка: Фейсбук
Мустафа Емин, снимка: Фейсбук

"Подавам оставка от позицията съветник в политическия кабинет на министър Тодор Тагарев, за да се прекрати атаката срещу него и правителството". Това написа Мустафа Емин в профила си във Фейсбук.

"Ще защитя името и достойнството си с доказване на истината за комуникацията ми с персонала в болница "Пирогов" в съда, допълва той.

Мустафа Емин бе обвинен, че е оказвал натиск да прегледат детето му с предимство и е заплашил дежурните лекари с министъра на здравеопазването.

Проверка на болницата потвърди първоначалната информация по случая. Председателят на Комисията по здравеопазване поиска осавката му, а министърът на отбраната заяви, че ще реши след като се запознае с фактите.

Емин изказва благодарността си за помощта на лекарите и медицинските сестри и допълва, че не приема "обвиненията и внушенията от постове и вътрешни проверки".

Той допълва, че "замразява" участието си в Националния съвет на "Да, България", тъй като е важно проверката да бъде безпристрастна.

Емин благодари за подкрепата на семейството си, на приятели, колеги и "стотици български граждани, които ценят истината и човешкото достойнство и не приемат начина на моето оклеветяване".

"С опита си от тази информационна атака срещу мен искам да предупредя, че този натиск ще нараства и руши доверието, ще противопоставя и провокира агресия – нека заедно се противопоставим на тази заплаха", добавя Емин в поста си.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. До Централата на ДПС
    Якоруда не ви иска Беди и Карафеиз и ни е срам от вас. Вие се провалихте. Нищо не постигнахте за този град и община. Доста години ви търпяхме, и разбрахме че не ставате за управляващи. Трябват нови хора с чисто минало, честни и образовани, които да се разграничат от това СТАТУКВО, и да ви освободят всички. Тези нови лица са Мехмед Вакльов и екипа който той ще представи.В тях е надеждата Якоруда и селата да започнат да се развиват и печелят проекти , както в Белица. Промяната идва. Подкрепете ги. Оставете страха и заплахите, които ви внушават. Те са минало. Победата е близо. Досега като ви управляваха само якорудчани, какво- НИЩО, ограбиха ви, прогониха ви, заплашваха ви, отмъщават ви, фалираха общината и закопаха града. Мехмед Вакльов е правилният избор.
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини