Обновени детски градини в Разлог посрещнаха децата

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
Община Разлог подобри частично базите на детските заведения в град Разлог и малките населени места. Дейностите са част от инициативата “Безопасна и здрава среда”. Подменена бе подовата настилка във всички помещения на Детска градина “Кокиче” (село Горно Драглище), а терасата и част от площадките в Детска градина “Незабравка” в града бяха ремонтирани.
 
В ОДЗ "Д-р Елиза Астинова" се обнови входната алея и подовата настилка в една от занималните. Преди няколко седмици Община Разлог завърши и ремонтните дейности по покрива на Детска градина "Еделвайс" в село Годлево, а дейностите за подобряване материалната база на детска градина в село Елешница се очаква да приключат до средата на месец септември.
 
През следващите седмици продължават дейностите по обновяване на детските съоръжения в ДГ “Незабравка”. Община Разлог газифицира кухнята майка в ОДЗ “Д-р Елиза Астинова” и Детска млечна кухня в град Разлог, след което закупи и нови готварски уреди. Обновен бе и входът към Детска млечна кухня в град Разлог.
Община Разлог закупи и нови спални комплекти за всички детски заведения в град Разлог и малките населени места, като същевременно обнови частично и легловата база.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. До Беди и Карафеиз
    Якоруда не ви иска Беди Осман и Карафеиз,и ни е срам от вас. Вие се провалихте. Нищо не постигнахте за този град и община. Доста години ви търпяхме, и разбрахме че не ставате за управляващи. Трябват нови хора с чисто минало, честни и образовани, които да се разграничат от това СТАТУКВО, и да ви освободят всички. Тези нови лица са Мехмед Вакльов и екипа който той ще представи.В тях е надеждата Якоруда и селата да започнат да се развиват и печелят проекти , както в Белица. Промяната идва. Подкрепете ги. Оставете страха и заплахите, които ви внушават. Те са минало. Победата е близо. Досега като ви управляваха само якорудчани, какво- НИЩО, ограбиха ви, прогониха ви, заплашваха ви, отмъщават ви, фалираха общината и закопаха града. Мехмед Вакльов е правилният избор.
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини