Футболно шоу на фенове на "Левски" в село Самуилово с благородна кауза

Футболно шоу на фенове на

Футболно шоу на привърженици на "Левски" от цялата страна ще привлече много гости в село Самуилово днес. Голям турнир с благородна кауза ще се проведе в подножието на планина Беласица. 20 отбора на "сини" привърженици от различни краища на страната ще участват в надпреварата. Тази година проявата е с благотворителна цел. Ще се организира дарителска кампания в подкрепа на семействата на загубилите в автомобилна катастрофа след мача с "Айнтрахт"-Франфурт четирима привърженици на "Левски" от град Габрово.

В група "А" са отборите на "Калабак" - Самуилово, "Завинаги сини" - Гоце Делчев, "Син Югозапад", "Синя гордост" - Стара Загора и "Blue Boys Petrich".

В група "Б" ще се надиграват тимовете на "София Запад", "Торсида" - Кюстендил, "Blue Boys Troyan", "Синята лавина" - Самоков и "Синя зона Б-18". В група "В" ще се съревновават "Ултра" - Варна, "QDVP", "Левски - Кремиковци", "Uncensored 1914" и ОСВ. В последната група "Г" са отборите на "Синя крепост" - Хисаря, "HD Boys", "Сини хуни" - Перник, които са победители в турнира от 2021 година, "Синя кръв" - Асеновград и "Blue Group Kostenetz". Футболният празник в съботния ден ще събере стотици жители и гости в Самуилово. Футболната фиеста е под мотото „Синя есен”.

На стадиона вчера своя талант демонстрираха децата. В надпреварата премериха сили отборите на „Левски - Раковски", „Калабак“ - Самуилово, „Септември” - Симитли, "Пирин" - Благоевград, "Вихрен" - Сандански и на град Струмица от Северна Македония. За най-добрите футболисти и тимове имаше осигурени медали, купи и награди.

Шоуто днес е гарантирано с двубоите между 20-те мъжки отбора. Теренът ще бъде разделен на четири футболни игрища, на които ще играят по пет полеви състезатели и един вратар. Двубоите ще се ръководят от професионални съдии. Награждаването ще бъде в събота вечерта край язовир „Валтата”. Там и победители, и победени ще се почерпят заедно след изтощителните футболни мачове.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини