Монтираха 20-метрова елха в Благоевград , пускат коледните светлини през декември

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Поставиха елхата за коледно-новогодишните празници на площад „Георги Измирлиев" в Благоевград. Красивото празнично дърво е над 20 метра. Десетки служители на Общинска фирма „Биострой“ участваха в монтажа.  Елхата бе поставена  от  специализирана техника, а основата и е вкарана на 2,5 метра  под земята, за да се осигури стабилност и сигурност.

Предстои елхата да бъде украсена, като по цялата й дължина ще бъдат поставени хиляди лампички и празнични елементи. Вече е монтирана празничната украса и в по-голямата част на града. Освен централна градска част, са украсени и кварталите.

Официално коледните светлини на площад "Георги Измирлиев" в Благоевград ще бъдат пуснати в началото на декември.

През целия месец декември, в Благоевград ще се усеща празнична атмосфера, благодарение на разнообразните прояви, подготвени от общинското ръководство за жителите и гостите на града. Предвидени са множество концерти, изложби, и изненади.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини