С грижа за възрастните хора! Обновиха пенсионерските клубове в община Разлог

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Община Разлог обнови материалната база на пенсионерските клубове в общинския център и малките населени места.

Ремонтът, част от инициативата за предоставяне на “Безопасна и здрава среда”, зарадва стотици възрастни хора, които ежедневно посещават клубовете, за да общуват помежду си и да прекарват приятно свободното си време.

Основно ремонтирани са пенсионерските клубове в селата Добърско и Елешница.

В Добърско са освежени стените и таваните, подменени са отоплителните и електрическите инсталации, уплътнени са прозорци, монтирани са PVC-прозорци и врати, изградени са вътрешна канализация и санитарен възел, както и инсталиране на нова отоплителна система на твърдо гориво.

В Елешница е подменена подовата настилка, направено е вътрешно освежаване, както и ремонт на санитарния възел и кухненската част.

Община Разлог осигури здравословна и комфортна среда за срещи на открито и за пенсионерите в село Годлево, ремонтирайки навеса и терасата на входа на клуба.

Нови LED телевизори и комплекти за настолни игри бяха предоставени на клубовете в Разлог, село Бачево, село Добърско, село Годлево и село Елешница, с идея за насърчаване социалната активност и преодоляване социалната изолация.

Дейностите за подобряване местата за срещи и активни дейности на всички възрастни хора, реализирани от Община Разлог, продължават и през следващите седмици в останалите населени места.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини